tvale.es
 

3º Edició cronoescalada al fadri

Actividad iniciada
Castellon   

3º EDICIÓ CRONOESCALADA AL FADRI

DIA: el pròxim 24 de febrer

HORA.- 9H.

Per tercer any consecutiu el Patronat d'Esports de Castelló ha organitzat la Cronoescalada al Fadrí, i a tres setmanes vista per a la carrera ja hi ha inscrites 40 persones en diferents categories. Es tracta d'una prova popular i assequible per a tots que consisteix a aconseguir el cim del campanar en el menor temps possible, 188 esglaons que equivalen a 58 metres d'altura.

La carrera, que se celebrarà el 24 de febrer, començarà a les 9 del matí i es realitzarà per tandes segons categories, d'acord al sexe, edat i condició física dels participants. D'aquesta manera es distingeix una categoria absoluta (a partir de 17 anys d'edat), una altra escolar (entre 12 i 17 anys) i una tercera per a veterans (a partir de 45 anys). El nombre màxim de participants és de 240 corredors. La inscipción per a aquesta prova es pot realitzar a través del Patronat d'Esports, en el carrer Columbretes,22 o a través de la web de l'entitat col·laboradora Evasió Running Castelló. El preu és de 5,08 euros.

Els tres primers atletes classificats en les categories anteriors rebran un trofeu acreditatiu de la seua classificació. A més, es lliuraran fins a 25 vals de regal per a canviar en el Mercat Central de Castelló. I com a premi especial, el guanyador i guanyadora absoluts d'aquesta cronoescalada individual rebran, a més, el seu pes en cacauets. Un al·licient més per als qui vulguen arribar preparats a les festes de la Magdalena que enguany comencen a la setmana següent.

Cal recordar que a les persones que participen en aquesta i altres activitats que organitza el Patronat d'Esports se'ls lliurarà una pràctica bossa de la compra amb els lemes “Som el que mengem” i “L’Esport Mou Castelló” i que formen part de la Campanya Saludable del Patronat d'Esports, que va ser presentada recentment en l'ajuntament pel regidor d'esports, Enric Porcar.

 

 

3ºEDICION DE LA CRONOESCALA AL FADRÍ

DIA: 24 de febrero

HORA:9H

Por tercer año consecutivo  el Patronato de Deportes de Castellón  ha organizado la Cronoescalada al Fadrí, y a tres semanas vista para la carrera ya hay inscritas 40 personas en diferentes categorías. Se trata de una prueba popular y asequible para todos que consiste en alcanzar la cima del campanario en el menor tiempo posible, 188 peldaños que equivalen a 58 metros de altura.

 

La carrera, que se celebrará el 24 de febrero, comenzará a las 9 de la mañana y  se realizará por tandas según categorías, de acuerdo al sexo, edad y condición física de los participantes. De este modo se distingue una categoría absoluta (a partir de 17 años de edad), otra escolar (entre 12 y 17 años) y una tercera para veteranos (a partir de 45 años).  El número máximo de participantes es de 240 corredores. La inscipción para esta prueba se puede realizar a través del Patronato de Deportes, en la calle Columbretes,22  ó a través de la web de la entidad colaboradora Evasión Running Castellón. El precio es de 5,08 euros.

Los tres primeros atletas clasificados en las categorías anteriores recibirán un trofeo acreditativo de su clasificación. Además, se entregarán hasta 25 vales de regalo para canjear en el Mercado Central de Castelló. Y como premio especial, el ganador y ganadora absolutos de esta cronoescalada individual  recibirán, además, su peso en cacahuetes. Un aliciente más para quienes quieran llegar preparados a las fiestas de la Magdalena que este año comienzan a la semana siguiente.

Cabe recordar que a las personas que participen en esta y otras actividades que organiza el Patronato de Deportes se les entregará una práctica bolsa de la compra con los lemas “Som el que mengem” i “L’Esport Mou Castelló” y que forman parte de la Campaña Saludable del Patronato de Deportes, que fue presentada recientemente en el ayuntamiento por el concejal de deportes, Enric Porcar.


Recomendaciones:

  • Consulta las actividades poco antes de la/s fecha/s programada/s ya que en muchas ocasiones sufren variaciones o ajustes de horario.
  • Contacta con los organizadores de la actividad que te interesa, antes de efectuar cualquier acción o desplazamiento, para asegurarte de que todos los datos son correctos y no hay ningún error, errata, inexactitud, cancelación o suspensión.
  • La información que publicamos tiene únicamente una finalidad orientativa. tvale.es no se hace responsable de los cambios de horario y programación de las actividades.
  • Os agradeceríamos el envío de cualquier información que nos ayude a corregir, mejorar o verificar cualquier actividad a través de la dirección info@tvale.es

Búsquedas


 

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.