tvale.es
 

VII Jornades gastronomiques de la Galera del Grau

del 26 de gener fins al 25 de febrer
Actividad iniciada
GRAO DE CASTELLÓN   

Catorze restaurants del Grau participen en les VII Jornades Galera fins al pròxim 25 de febrer. La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat que “les jornades gastronòmiques contribueixen a difondre la qualitat del producte local i l'excel·lent cuina dels nostres restaurants a més d'ajudar a consolidar Castelló i el Grau com a destinació turística gastronòmica”.


Les VII Jornades Galera del Grau permeten degustar una àmplia varietat de plats en els quals la galera és la protagonista. Tots els restaurants participants ofereixen un menú compost de dos entrants, dos plats principals amb galeres (un d'ells arrossos) i postres per un preu de 25 o 28 euros segons el restaurant triat. Brisamar, Casa Juanito, Casa Lola, Casa Santiago, El Rincón de Ortega, Hotel del Golf Playa y Golf Azahar, La Ballena, La Ola, La Trocha, Mediterráneo, Nou Escull, Rafael Ri & Co Bistro i Tasca del Puerto integren aquest mapa gastronòmic de les VII Jornades Galera del Grau.

“El Patronat Municipal de Turisme col·labora en aquestes jornades que posen sobre la taula el potencial de la nostra gastronomia i en aquest cas els productes del mar”, ha destacat la regidora Patricia Puerta. Carxofes amb lloms de galera; Galeres saltejades amb alls o amb ‘tomata de penjar’; crema de galeres amb castanyes i carxofes; galeres grillé amb un raget d'oli d'oliva; galeres saltejades al wok amb verdures selectes o amanida temperada de galeres i tosta de foie són alguns dels plats que es poden degustar fins al pròxim 25 de febrer dins d'aquesta setena edició de les jornades de la galera.

 


Recomendaciones:

  • Consulta las actividades poco antes de la/s fecha/s programada/s ya que en muchas ocasiones sufren variaciones o ajustes de horario.
  • Contacta con los organizadores de la actividad que te interesa, antes de efectuar cualquier acción o desplazamiento, para asegurarte de que todos los datos son correctos y no hay ningún error, errata, inexactitud, cancelación o suspensión.
  • La información que publicamos tiene únicamente una finalidad orientativa. tvale.es no se hace responsable de los cambios de horario y programación de las actividades.
  • Os agradeceríamos el envío de cualquier información que nos ayude a corregir, mejorar o verificar cualquier actividad a través de la dirección info@tvale.es

Búsquedas


 

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.